zoeken

e-learning

E-learningmodule Alcoholwet, gekoppeld aan App

Ten behoeve van de opleiding Toezichthouder Alcoholwet hebben we, voor cursisten die deze opleiding volgen bij de Academie voor bijzondere wetten, een handige e-learningmodule ontwikkeld, bedoeld om de toezichthouder met succes te kunnen laten deelnemen aan het centrale examen van de opleiding “Gemeentelijk toezichthouder Alcoholwet”.

De module is gebaseerd op onze ervaring met het opleiden van meer dan 1.500 nieuwe gemeentelijke toezichthouders. De module bevat 200 oefenvragen met betrekking tot de gehele Alcoholwet.

Koppeling met handige App

De module kan worden gekopppeld aan een speciale App, beschikbaar in de App Store en de Play Store (MemoTrainer).

Memotrainer

Waarom de memotrainer?
Het is algemeen bekend dat kennis snel wegzakt. De handige App, genaamd de MemoTrainer, activeert kennis die dreigt weg te zakken door het aanbieden van dagelijkse korte trainingen. Zo wordt deze informatie met minimale inspanning in het langetermijngeheugen van de deelnemer opgenomen.

Van zwakke naar sterke punten!

De MemoTrainer zal aan de hand van de scores van de deelnemer bepalen welke onderwerpen deze cursist nog niet zo goed beheerst. Hier zal extra op getraind worden om zo de kennis naar het gewenste niveau te brengen en te houden.

Train naar een examendatum toe

De MemoTrainer kan gericht trainen naar een examendatum toe. De cursist geeft een examendatum op, waarna hij/zij zelf kan bepalen op welke dagen of tijdstippen hij/zij wil studeren.  Vervolgens ontvangt de cursist MemoTrainingen met precies die onderwerpen die nog extra aandacht vragen, zodat hij/zij op tijd klaar is voor het examen.

Leren waar je maar wilt

Dankzij de MemoTrainer-app voor iPhone, iPad en Android kunnen deelnemers makkelijk onderweg hun kennis op peil houden of oefenen voor een examen. De MemoTrainer werkt uiteraard ook in iedere gangbare browser. Zo wordt studeren in de bus/trein van en naar huis, in de pauzes op TV, in de koffiepauze op het werk, op het bankje bij de bushalte, tijdens het koken, voor het slapen gaan en natuurlijk tijdens het ontbijt ineens erg laagdrempelig, leuk, efficiënt en inspirerend!

Extra oefeningen inzetten

Knelpunten in het kennisniveau kan de deelnemer ook direct zelf aanpakken door extra oefeningen te genereren. In één overzicht ziet de deelnemer de sterke en zwakke punten en kan hi/zij kiezen welke onderwerpen de oefening moet behandelen.

Kosten

U kunt, als cursist van onze opleiding, een exclusieve licentie nemen op het gebruik van deze module. Met deze licentie kunt u gedurende een periode van een half jaar gebruikt maken van de e-learningmodule. De aanschafkosten voor deze licentie bedragen € 235,- ex. btw (= € 284,35 inclusief btw).

Browser

Innoveren is belangrijk, daarom maakt deze webapplicatie gebruik van de allernieuwste internettechnologie. Innoveren betekent wel dat er soms afstand moet worden genomen van verouderde systemen. Het platform is geoptimaliseerd voor de browsers Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome en Safari. Sinds 1 november 2022 wordt de verouderde browserversie Internet Explorer 11 daarom niet meer ondersteund. 

Begin nu aan de cursus

Om te starten met de cursus kunt u een account aanmaken of inloggen op een bestaand account.

 Aanmelden           Log in